Vapaus, veljeys, tasa-arvo Suurin onni kaikille

Suomalaiset kasvatetaan elämään, tappamaan ja kuolemaan Johtajan puolesta

Suomen valtio on hyvin militaristinen. Suomen valtio perustuu Johtajan väkivaltakoneistolla uhkaamiseen. Ulkoista uhkaa Suomella ei juuri ole, joten armeijan tarkoitus on sisäisen vihollisen nujertaminen. Sisäinen vihollinen on jokainen, joka julkeaa päättää omasta kehostaan ja omaisuudestaan vastoin Johtajan ja hänen hallituksensa tahtoa.

 

Yleinen asevelvollisuus tarkoittaa, että jokainen Suomen mies on periaatteessa orja, joka orjuutetaan muiden orjuuttamisen varmistamiseksi. Yleinen asevelvollisuus ei kuitenkaan ole oikeastaan yleinen vaan koskee vain miehiä ja mannersuomalaisia eikä Jehovan todistajia. Asevelvollisuushan on pakkotyötä, joka perustuu siihen, että Suomessa jokainen ihminen on valtion orja. Militarismi tarkoittaa orjuuden pitämistä vapautta parempana. Palkka-armeija on Suomen militaristisen politiikan mukaan saatanallista kapitalismia, koska jokaisen miehen keho kuuluu Johtajalle. Vapaaehtoisuuden ja palkan pyytäminen maanpuolustustyöstä on julkeuden huippu, koska Suomen miehen pitää ymmärtää paikkansa Johtajan orjana ja ylenkatsoa vapautta ja rahaa pyhän orjuuden sijasta. Militarismi on uskonto, joka palvoo orjuutta ja halveksuu kapitalismia rahan valtana. Militarismiin kuuluu johtajaperiaate, jossa presidentti armeijan ylipäällikönkin ominaisuudessa määrää ja alamaisen tehtävänä on vain totella.

 

Suomen valtion militarismi ei suinkaan lopu armeijaan vaan talouspolitiikka on armeijan militarismin suoraa jatketta. Suomen kokonaisveroaste on maailman huippuluokkaa ja kiristyy vuosi vuodelta. Valtion jatkuva velkaantuminen on kestämätöntä ja johtaa verotuksen jatkuvaan kiristymiseen myös tulevaisuudessa. Talouspolitiikan jatkuva militarisoituminen lamauttaa taloutta jatkuvasti pahemmin ja loppuu ilmeisesti vasta kriisiin, jossa nykyistä useampi suomalainen tajuaa militarismin haitat. Verotushan on kiristystä, joka perustuu valtion väkivaltakoneistolla uhkaamiseen. Suomessa vallitsee sosialistinen ajattelu, jonka mukaan valtion harjoittama kiristys on eettinen tapa rahoittaa taloudellista toimintaa ja yksityinen omistusoikeus epäeettinen. Se näkyy julkisen sektorin suurempana kokona yksityiseen sektoriin nähden. Valtion ja kuntien omistusta pidetään sosialistisessa Suomessa eettisenä ja yksityistä omistusta epäeettisenä.

 

Myös muodollisesti yksityisen omaisuuden ja sopimusten sääntely kiristyy vuosi vuodelta. Sen takia Suomessa tosiasiallisesti ei ole puhdasta yksityistä omistusoikeutta vaan valtio omistaa kaiken väkivaltakoneistonsa pakotusvallan kautta. Sääntelyllä valtio antaa myös yksityishenkilöille vallan kiristää toisia yksityishenkilöitä. Suomessa vallitsevan sosialistisen oikeuskäsityksen mukaanhan kiristäminen on eettinen tapa hankkia itselleen omaisuutta, kunhan vain valtio siunaa kiristämisen. Sosialismin mukaan olisi epäeettistä, että yksityinen omistusoikeus olisi voimassa ja ihminen joutuisi hankkimaan omaisuutta vapaaehtoisuuden pohjalta.

 

Etenkin Euroopan unioni suoltaa jatkuvasti uusia sääntelyjä. Suomalaiset poliitikot pitävät Euroopan unionista, koska se on militarismin perikuva. Kokonaisen mantereen alistaminen yhden Johtajan alle vähentää verokilpailua ja muuta valtioiden välistä kilpailua, joista poliitikot eivät pidä, koska ne sitovat heidän käsiään. Poliitikot rakastavat Euroopan unionia, koska se antaa heille mahdollisuuden päästä koko mantereen komentaviin korkeuksiin Vladimir Iljitš Leninin sanoin. Militaristinen talouspolitiikka on komentotaloutta, jonka rakentamisessa Euroopan unioni auttaa suuresti.

 

Johtajaperiaate näkyy myös yleisemmin kehollisen itsemääräämisoikeuden kammoksumisena. Suomen valtio omistaa Suomen miehen ja naisen kehon ja näin ollen päättää esimerkiksi päihteiden käytöstä. Suomen poliittinen eliitti pitää itsestään selvänä sitä, että yksilöllä ei ole vapautta päättää omasta kehostaan. Suomen miehen tulee tappaa ja kuolla tykinruokana Johtajan käskystä eikä siihen ajatteluun sovi huumeiden käyttö. Militarismi tarkoittaakin yleisesti sitä, että Johtaja omistaa alamaisen kehon.

 

Militarismin indoktrinointi kansalaisille ei ole mikään pikkujuttu, joten yleinen oppivelvollisuus, asevelvollisuus, koulutus-, tiede- ja kulttuuripolitiikka ja yleisemmin koko politiikka ovat jatkuvaa militaristista propagandaa. Koulutuksen kaikki asteet päiväkodista yliopistoon ovat täynnä militaristista propagandaa. Jo päiväkoti opettaa lapsille, että Johtajan käskyjä tulee totella mukisematta. Yliopiston anti on samanlainen: tieteellisen sosialismin opettaminen on Suomen yliopistojen päätehtävä. Yliopistojen tehtävänä on siis pitää yllä käsitystä, että johtajaperiaate ja militarismi ovat yhtä kuin sivistys.

 

Nuorisopolitiikka ei luonnollisesti ole poikkeus militaristisesta linjasta. Nuorisolain mukaan kaikkien valtion tukia saavien nuorisojärjestöjen arvoina tulee olla yhteisvastuu, yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja monikulttuurisuus. Yhteisvastuu on ristiriidassa esimerkiksi Ayn Randin kannattaman egoismin kanssa. Nuorisolaissa ei mainita lainkaan yksilöllisyyttä mutta yhteisöllisyys mainitaan, mikä kertoo kollektivistisesta militaristisesta ideologiasta ja individualismin vastustamisesta. Suomen valtion totalitaarinen militarismi pyrkii siis pitämään yllä valtion ideologiaa rahalla ohjaamalla nuorison arvojensa kannattajaksi. Jokaisen nuorisojärjestön tulee siis vastustaa liberalismia, yksityistä omistusoikeutta ja yksilönvapautta ja kannattaa valtion virallisia arvoja kuten sosialismia ja militarismia. Militarismin vaihtoehtona on spontaani järjestys jo Herbert Spencerin mukaan. Spontaanin järjestyksen kannattaminen voitaisiin tulkita nuorisolain militarististen arvojen vastaiseksi ja siten se voisi johtaa valtion tuen epäämiseen. Kokoomusnuoria on kritisoitu spontaanin järjestyksen kannattamisesta. Opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuriasiainneuvos Immo Parviainen kertoo nuorisolain arvojen olevan kansainvälisten sopimustenkin mukaisia. Kansainvälisillä sopimuksilla koko maailma pyritään alistamaan yhden militaristisen ideologian alle. Yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja monikulttuurisuus ovat militaristisen totalitarismin osia siinä mielessä, että jokaisen suomalaisen on palkinnon toivossa ja rangaistuksen uhalla pakko kannattaa sitä. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkominen ovat rikosnimikkeitä, joilla sananvapaus kriminalisoidaan. Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo eivät kuitenkaan ole todellisia Suomessa vaan valtio vaatii jokaiselta alamaiselta ehdotonta kuuliaisuutta Johtajalle. Monikulttuurisuuskin on Suomessa valtion virallinen ideologia, joka ei kuitenkaan ole yhdenvertaisuutta eikä tasa-arvoa, koska se syrjii ulkomaalaisia ulkomaalaislain kautta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Oletko koskaan tutustunut sumeaan logiikkaan?

Suosittelisin tutustumaan,koska tämä sinun käyttämäsi klassinen (Aristoteleen)länsimainen logiikka on uppomassa kaikessa mustavalkoisuudeessaan ja hyvä niin.

Matti Linnanvuori

Olen tutustunut sumeaan logiikkaan ja käytinkin sitä tuossa vähän sumeassa artikkelissa. Mutta miten niin klassinen logiikka on uppoamassa kaikessa mustavalkoisuudessaan. Klassinen logiikka ei ole mustavalkoista. Sitä voi toki yrittää käyttää mustavalkoisesti mutta se ei ole logiikkaa itseään vaan retoriikkaa.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Minä taas väitän ettet ole edes tietoinen mitä sumea logiikka on,koska mielestäsi klassinen logiikka ei ole mustavalkoista. Sitähän se kuitenkin on ja niin on myös kirjoituksesi hyvinkin pitkälti.

Klassinen logiikka on kaksiarvologiikkaa. Sen mukaan jokaisella väitelauseella on täsmälleen yksi kahdesta mahdollisesta totuusarvosta. Joten se siitä..ens kerralla paremmin ja hieman vahvemmin.

Matti Linnanvuori Vastaus kommenttiin #3

Mustavalkoisuudella tarkoitetaan yleensä kyllä muuta kuin klassista logiikkaa. Mustavalkoisuus on dogmaattisuutta ja kritiikittömyyyttä.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #4

Aha..no jopas jotakin. Se ei ole koskaan tarkoittanut kritiikittömyyttä vaan kaksiarvoista logiikkaa.

Dogmaattisuuskin on kaksiarvoista..siellä vallitseen vaihtoehdot A tai ei-A..kaikki muu siltä väliltä on poistettu.

Sama kaava löytyy sinun teksteistäsi, joko on sosialisti tai ei-sosialisti.

Joko Suomessa kasvatetaan jollakin tapaa tai ei kasvateta.

Vaihtoehtoja on tasan kaksi sinun teksteissä eli joko tekstisi ovat dogmaattisia,itsekritiikki niistä tietysti puuttuu,kaksiarvoisen logiikan huipentumia (eli länsimaalaisen klassisen logiikan) tai sitten et edes ymmärrä tätä puolta itsestäsi?

Kumman valitset,koska esitän nyt sinulle tätä klassista länsimaalaista logiikkaa ja muita vaihtoehtoja sinulla ei ole.

Matti Linnanvuori Vastaus kommenttiin #5

Sinulle ehkä mustavalkoisuus tarkoittaa kaksiarvoista logiikkaa mutta ei yleensä suomen kielessä.
Sinä siis kannatat logiikkaa, jonka mukaan mitään ei voi sanoa, koska sanominen olisi mustavalkoista. Minusta tuollainen logiikka on naurettava.
Minä en kyllä paljon ole sisällyttänyt itsekritiikkiä juttuihini. Yritän välittää yhden näkökulman ja itsekritiikki voisi vaikeuttaa viestin välittämistä. Ehkä kannattaisi kuitenkin olla itsekriittisempi.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #6

Sinähän et edes tiedä vielä millaista logiikkaa kannatan,mutta olet jälleen sitä mustavalkoisesti kertomassa minulle.

Länsimaalainen klassinen logiikka on kaksioarvologiikkaa, jolloin jokainen lause on joko tosi tai epätosi - niillä on siis totuusarvo. Klassisessa logiikassa pätee ristiriidan laki – yksikään lause ei voi olla sekä tosi että epätosi. Joko on niin että sataa tai sitten on niin että ei sada - klassisessa logiikassa ei ole sumeaa välitilaa satamisen ja ei-satamisen välillä. Siitä sitten vaan..Minä sitten taas sumeasta logiikasta innostuneena pidän tätä melko heikkona logiikkana joka törmää aina ristiriitoihin ja aina uusiin sotiin. Siitä vain..rakennetaan vielä ideologiat tuon varaan niin homma on alkaa olla taputettu ja viimenen länsimaalainen sammuttaa valot.

Matti Linnanvuori Vastaus kommenttiin #7

Tiedän sinun vastustaneen validia logiikkaani, koska minä olin jotain mieltä enkä vain postmodernisti pelannut jotain kielipeliä.

Klassinen logiikka ei välttämättä törmää ristiriitoihin eikä sotiin. Postmoderni logiikka, jonka mukaan klassinen logiikka on väärässä, sen sijaan johtaa helposti sotiin, koska postmodernilla järjettömyydellä väkivalta voidaan helposti perustella. On sanottu, että ne, jotka saavat sinut uskomaan järjettömyyksiin, saavat sinut tekemään hirmutöitä.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #8

Minähän en vastusta mitään sinun juttuasi. Se on minulle aivan yhdentekevää millainen logiikka sinulla on,mutta koitan tuoda sen esille niin,että ymmärrät sen itsekkin.

"Klassinen logiikka ei välttämättä törmää ristiriitoihin eikä sotiin."

Aha..kai sentään olet tutustunut euroopan sotiin viimeisen 300 vuoden ajalta saati sitten ristiriitoihin euroopan sisässä?

"On sanottu, että ne, jotka saavat sinut uskomaan järjettömyyksiin, saavat sinut tekemään hirmutöitä."

Kaikkea voi sanoa..mutta eikö yksilö sen päätöksen tee eikä ole koskaan alisteinen toisten suggestiolle? Mikäli sitten taas tämän kumoat niin kumoat paljon muutakin omasta ideologiastasi.

Matti Linnanvuori Vastaus kommenttiin #9

Euroopan sodat ja ristiriidat ovat enimmäkseen aivan päinvastaisen kuin klassisen logiikan syytä.
Yksilö tekee kyllä päätöksiä mutta on altis suggestiolle. Miten niin kumoan paljon muutakin omasta ideologiastani?

Toimituksen poiminnat