Vapaus, veljeys, tasa-arvo Suurin onni kaikille

Kaikki blogit puheenaiheesta Pressiklubi

Intiaanit sotapolulla Ukkolagate

Pressiklubi 6. lokakuuta koetteli pahastumisen rajoja. Toimittaja Sanna Ukkolalla oli päässään inkkaripäähine. Keskustelunaiheena oli lähinnä kulttuurien omiminen. Vieraiksi oli kutsuttu Li Andersson, Tere Sammallahti bloggari kok. ja toimittaja Matti Virtanen.

Pahastumista sitten tulikin, kun monet punavihreässä kuplassa elelevät yhteiskunnallisesti aktiiviset henkilöt suuttuivat kulttuurien omimisesta.

Pressiklubin jälkipyykki ja kulttuurinen omiminen #2

https://

Viime viikon perjantaina olin Pressiklubissa vieraana Talouselämän päätoimittajan Matti Virtasen ja Vasemmistoliiton puheenjohtajan Li Anderssonin kanssa. Paskamyrskyksihän se sitten meni ja leimallista heränneelle kritiikille on ollut Saara Särmän antaman esimerkin mukaisesti se, ettei siinä ole asiallista sisältöä, vaan se on ollut lähinnä “Vesa ei vaan tajuu”-tyylistä narinaa.

Eläkeläisiltä evättiin sana jopa Ylen Pressiklubissa

# Ylen muuten niin mainiossa Pressiklubissa keskusteltiin 28.4. eläkkeistä. Ikävä sanoa Ruben Stillerille, että se keskustelu oli floppi. Kovin hyviä arvosanoja ei saanut edes Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson. On täysin kestämätöntä, että eläkkeistä keskustelevat radiossa ja televisiossa kerta kerran jälkeen vain työikäiset toimittajat ja toimijat sekä eläkeyhtiöiden ökyilijäjohtajat, jotka haluavat ja myös saavat käyttää 180 miljardin eläkepottia aivan muuhun kuin eläkkeiden maksuun.

Kansanedustaja Simon Elo ja käsitteistö

Kansanedustaja Simon Elo ja käsitteistö

 

Aloitetaan ilmiselvällä asialla.

 

Yksikään Suomessa toimiva eduskuntapuolue ei ole äärioikeistolainen tai äärivasemmistolainen. On puolueita, joiden edustajat esittävät äärioikeistolaisia mielipiteitä ja on puolueita, joiden edustajat suosivat äärivasemmistoa äärioikeiston sijaan. Yksikään meidän puolueista ei sen sijaan näihin laitoihin kuulu.

 

Älkää nyt helkkarissa menkö

Jonkin jumalan tehtäväänsä asettama suurvisiiri Matti Putkonen ilmoitti Pressiklubissa kutsuvansa itse tekemänsä mustan listan henkilöt sujettujen ovien keskustelutilaisuuksiin kolmessa eri ryhmässä.

Ei hän nyt sentään, vielä, Gestapo ole. Toivon, että kukaan ei noudata käskyä.

Uuden avioliittolain kujanjuoksu vuoteen 2017

Presidentti Sauli Niinistö allekirjoitti eilen pe 20.2.2015 kiistellyn sukupuolineutraalin avioliittolain. Laki tulee voimaan vasta maaliskuussa 2017, sillä lain voimaantulo vaatii monien muiden lakien muutoksia.

Muutama sana Simon Elosta ja Tiina Rosenbergista

En ole viime aikoina kauheasti katsonut Pressiklubeja, kun olen niin monta kertaa pahoittanut mieleni ohjelman takia. Ehkä Stillerin mielensäpahoittaja on onnistunut tehtävässään. Elon blogin takia kuitenkin otin puoli tuntia elämästäni ja uhrasin sen Rubenin, Simonin ja Tiinan tarinoinnille.

Mitä Simon "unohti"

         Simon Elo joka antaa itsestään asioista perillä olevan kuvan taisi Pressiklubissa tahallaan unohtaa historiallisia faktoja.

        Ruben Stiller nosti esille Suomesta lähteneet siirtolaiset joita Simonin mielestä ei missään nimessä voi verrata turvapaikan hakijoihin ja pakolaisiin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä