Vapaus, veljeys, tasa-arvo Suurin onni kaikille

Kaikki blogit puheenaiheesta Yksittäistapaukset

Yksittäistapauksia, ilmiöitä ja kahdet rattaat

Olen vastentahtoisesti saapumassa sellaiseen johtopäätökseen, että ihmisolennolla on jokin luontainen, primitiivinen ja sisäänrakennettu tarve sekä taipumus helpottaa mielentilaansa tekemällä karkeita yleistyksiä. Yleistys, karikatyyri tai stereotyyppi eivät käsitteinä ole määritelmällisesti negatiivisia – suurin osa näiden konkreettisista ilmenemismuodoista sen sijaan on.

Yksittäistapauksia poikkeustilassa

Yli kaksikymmentä vuotta sitten Euroopassa nuorena reppureissaajana törmäsin kulttuurieroihin jo Brysselin leveysasteilla. Minä en tuolloin ymmärtänyt, että jo Euroopan Unionin syntyhetkillä Brysselissä vallitsi ”poikkeustila”, joka rajoitti tyttöjen vapaata liikkumista julkisilla paikoilla myös valoisana aikana.

Tilatut Perussuomen Setelit joita ei onneksi saatu

                    Se että meillä nyt istuu työ- ja oikeus(!)ministerinä kuolemantuomioden ajaja ja mitään oikeustieteen koulutusta lähelläkään olevaa koulutusta vailla oleva persu Jari Lindström on osaksi niiden äänestäjien syytä jotka ajautuivat persupuolueen kannatajiksi palauttaakseen puolueen lupausten ja demagogian ja populistisen öyhötyksen mukaan Suomen Markan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä